اسلایدر

 

إِنَّ الْمُتَّقِینَ …﴿۱۵- الذاریات﴾

…بِالْأَسْحَارِ هُمْ یَسْتَغْفِرُونَ ﴿۱۸- الذاریات﴾

همانا متقین…(۱۵)

… در سحرگاهان [از خدا] طلب آمرزش مى‏ کردند (۱۸)

امیرالمومنین علی بن البیطالب روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداه در فرازی از نامه ی خود خطاب به مالک اشتر می فرمایند:

واجْعَلْ‏ لِنَفْسِک‏ فِیمَا بَیْنَک‏ وبَیْنَ اللَّه أَفْضَلَ تِلْک الْمَوَاقِیت‏.(۱)

و بهترین زمانهایت را برای خلوت کردن بین خودت و خداوند قرار بده.

واقعاً این خیلی مهم است، از چند نفر از دوستانم پرسیدم به نظر شما بهترین وقت خود را باید برای چه کاری صرف کنیم؟

جواب ها مختلف بود

  • یکی گفت: صرف خانواده
  • یکی دیگر گفت: صرف خدمت به خلق
  • دیگری گفت: صرف تفکر و تدبر
  • و دیگری گفت: صرف عبادت و…

دقیقش این است که مفهوم خلوت با خدا، حتی عبادت به معنای عرفی آن، یعنی اعمال عبادی مانند قرآن خواندن و زیارت خواندن و نماز خواندن و … هم نیست و نه حتی به معنای دعا کردن های عرفی ما، این که لحظه ای و دمی انسان با خالق خویش خلوتی کند و سخن بگوید و خدایش را حاضر و ناظر و شنوا و بینا بداند و با او انسی بگیرد و راز و نیازی بکند و شاید مهمترین نکته اش این است که قلب انسان حقیقتاً در آن خلوت متوجه خدا باشد.

 حضرت امیر می فرمایند که یک بنده ی واقعی خدا در سبک زندگی الهی، بهترین اوقات خودش را باید صرف خلوت کردن با خدای خویش کند؛

و بر اساس آیات و روایات هم بهترین اوقات عمر انسان سحر است!!!که چقدر خواب در آن زمان می چسبد!!! و ما معمولاً خوابهستیم در بهترین زمان عمر زندگی مان.

به قول یکی از بزرگان کَرِه ی عمر آدم سحر است و مابقی به درد دوغ می خورد و رمقی ندارد و هر کس به جایی رسید از سحر رسید.

هر گنج سعادت که خدا داد به حافظ

از یمن دعای شب و ورد سحری بود (۲)

 نکته ی بسیار مهم دیگر این است که وقتی حضرت می فرمایند بهترین زمان عمر شما باید برای خلوت با خدا باشد یعنی به طور پیش فرض لزوم رابطه ی دائم با خدا از طریق خلوت با خدا لحاظ شده است.حالا بهترین وقت که هیچ!!!

انصافاً آخرین باری که ما درست و حسابی با خدای خود خلوت کرده ایم کِی بوده است؟؟؟؟!!!

إِلَهِی‏ … مَتِّعْنَا بِلَذِیذِ مُنَاجَاتِک‏ (۳)

خدایا … ما را از لذت مناجاتت بهره مند فرما

 پی نوشت ها:

۱-نهج البلاغه ی شریف، نامه ی ۵۳

۲-غزل ۲۱۶ از دیوان حافظ

۳-مفاتیح الجنان، باب اول در ادعیه، مناجات خمس العشر، ص۲۴۱، مناجات السابع (مناجات المطیعین) مناجات هفتم از مناجاتهای ۱۵ گانه امام سجاد(مناجات مطیعین)



تاريخ : سه شنبه 23 مهر 1393برچسب:بهترین اوقات خود را باید صرف چه چیز کنیم؟ (سبک زندگی الهی),سبک زنپندگی بسیجی, | 8:52 | نويسنده : علی معصومی |

بسم رب الحسین .. .
زندگی به سبک یک بسیجی به روایت من (فعلا قسمت اول)

همه به دنبال هدفی میگردیم تا بدان سو روان شویم! بعد از تجسس هدفی مقدس در مردی محترم و مقتدر یافتم که سبک زندگی به من آموخت

و اینک زندگی به سبک انقلاب : بسیج میغات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است. که تربیت یافتگان آن، نام و نشان در گمنامی و بی نشانی گرفته اند. بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکل آنرا همه ی مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نموده اند. (امام خمینی)
نگاهی به هدفش انداختم و بالهای بزرگی دیدم که ایران اسلامی را میخواست به اوج برساند : ((باید بسیجیان جهان در فکر ایجاد حکومت بزرگ اسلامی باشند))
علتش هم خیلی مقتدرانه میگفت و من این اقتدار را میستایم : بسیج تنها منحصر به ایران اسلامی نیست ، باید هسته های مقاومت را در تمامی جهان به وجود آورد و مقابل شرق و غرب ایستاد.
بعد این اقتدار ، گفتارش را جامه عمل پوشاند و در جنگی نا برابر به جهانیان نشان داد که : ((با مدیریت صحیح و خوب میتوان اسلام را فاتح جهان نمود))
و من به عنوان یک بسیجی خط امام به خود میبالم و با افتخار اعلام میکنم که من یک بسیجی هستم
پ.ن : متون داخل گیومه پیام امام خمینی در تشکیل بسیج است
این داستان ادامه دارد ...



تاريخ : سه شنبه 22 مهر 1393برچسب:, | 17:43 | نويسنده : علی معصومی |



تاريخ : سه شنبه 22 مهر 1393برچسب:ندای یک بسیجی,سبک مغز آدم کش,سبک زندگی بسیجی, | 17:39 | نويسنده : علی معصومی |
اینفوگرافیِ؛ سبک زندگی بسیجی در کلام مقام معظم رهبری
 
infographic-copy11
مفهوم سبک زندگي(life style) از زمره مفاهيمي است که پژوهشگران حوزه جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي براي بيان پاره اي از واقعيت هاي فرهنگي جامعه آن را مطرح و به کار مي برند و دامنه به کارگيري آن در ادبيات علوم اجتماعي و مطالعات فرهنگي رواج زيادي يافته است تا حدي که بعضي معتقدند که اين مفهوم قابليت جانشيني بسياري از واژگان موجود از جمله مفهوم طبقه را داراست و مي تواند به نحو دقيق تري، گوياي واقعيت پيچيده رفتارها و حتي نگرش هاي فرهنگي و اجتماعي در جامعه امروز ما باشد و حتي برخي انديشمندان به کارگيري آن به جاي مفاهيم فراگيري چون قوميت و مليت را مطرح کرده اند. سبک زندگي دررشته مطالعات فرهنگي به مجموعه رفتارها، مدلها و الگوهاي کنش هاي هر فرد اطلاق مي شود که معطوف به ابعاد هنجاري، رفتاري و معنايي زندگي اجتماعي او باشد و نشان دهنده کم و کيف نظام باورها و کنش ها و واکنش هاي فرد و جامعه مي باشد. به عبارتي سبک زندگي دلالت بر ماهيت و محتواي روابط، تعاملات و کنش هاي اشخاص و آحاد مردم در هرجامعه دارد.

infographic-copy11

دانلود در ادامه مطلب....


ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 20 مهر 1393برچسب:اینفوگرافیِ؛ سبک زندگی بسیجی در کلام مقام معظم رهبری,سبک زندگی بسیجی, | 10:57 | نويسنده : علی معصومی |

درباره آيه 8 سوره تحريم تفاسير و بحث هاي زيادي وجود دارد. در اين مجال كوتاه، تنها يكي از كاربردي ترين روش هاي عمل به اين دستور الهي و نتيجه آن را به حضورتان تقديم مي كنيم. جواد عنايتي ، از اهالي كاشان ،تصميم مي گيرد به فرمان الهي در سوره تحريم عمل كند


توبه نامه، يك بسيجي شهيد + عكس
19 مهر 1393-11:49:31
منبع: مشرق نيوز
پيوند: براي توضيحات بيشتر اينجا كليك كنيد
فرستنده: دبير سايت

براي نمايش كامل تصوير كليك كنيد

سبک زندگی بسیجی: بسياري از ما، اين فرمايش خداوند عالميان در سوره تحريم، آيه 8 را شنيده و خوانده ايم كه :

 

«يا أيُّهَا الذِّينَ آمَنُوا تُوبُوا إلي اللهِ تَوبَةً نَصُوحاً عَسي رَبُّكُمْ أنْ يُكَفِّرَ عَنكُم سَيِّئاتِكُم وَ يُدخِلَكُم جَنَّاتٍ تَجري مِن تَحتِها الأنهارُ»

اي كساني كه ايمان آورده ايد! توبه كنيد، توبه اي خالص، اميد است [با اين كار] پروردگارتان گناهانتان را ببخشد و شما را در باغهايي از بهشت كه نهرها از زير درختانش جاري است، وارد كند.»

 

پيرامون اين آيه بحث ها و روايات تاريخي و كلامي زيادي وجود دارد كه براي اطلاع از آنها مي توانيد به كتب تفسير و منابع فقهي مراجعه كنيد. در اين مجال كوتاه، تنها يكي از كاربردي ترين روش هاي عمل به اين دستور الهي و نتيجه آن به حضورتان تقديم مي شود. باشد كه در دل هاي سياه ما غرق شده گان در گرداب عادات سخيف انساني كارگر افتد:

 

جواد عنايتي، يك بسيجي از اهالي كاشان، در بهار سال 1363 هجري شمسي، تصميم مي گيرد به فرمان الهي در سوره تحريم عمل كند و اين تصميم خود را اين گونه مكتوب مي كند:

 

اين جانب جواد عنايتي در روز يكشنبه، تاريخ 9 /2/ 63 در ساعت 5/5 بعد از ظهر توبه كردم و از اين تاريخ به بعد هرگز دنبال گناه نمي روم.

 

جناب جواد عنايتي، حدود دو سال و نه ماه بعد، به تاريخ ۲۱ دي ماه سال ۱۳۶۵ طي عمليات كربلاي ۵ در شلمچه مزد خود را دريافت مي كند و بال در بال فرشتگان مي گشايد.



تاريخ : یک شنبه 20 مهر 1393برچسب:توبه نامه، يك بسيجي شهيد + عكس,توبه,سبک زندگی بسیجی,, | 10:52 | نويسنده : علی معصومی |

 

همين بحث سبك زندگى و اسلوب زندگى به حسب نظر اسلام، اين در داخل بسيج ميتواند يك معيار براى خودشناسى باشد. بحث اين نيست كه دستگاههاى برتر و بالاتر بيايند ما را عيار بزنند، ببينند چه جورى است، بحث اين است كه خودمان، خودمان را عيارسنجى كنيم. رفتار ما در محيط كار چگونه است؟ رفتار ما با همسر و فرزند چگونه است؟ رفتار ما در محيط زندگى و محيط اجتماعى چگونه است؟ رفتار ما با زير دست چگونه است؟ با كسى كه بالادست ماست، رفتار ما چگونه است؟ رفتار ما با دوست چگونه است؟ با دشمن چگونه است؟ اينها همه در اسلام اندازه و معيار دارد. خودمان را بسنجيم. اين ميشود عيار خويش را سنجيدن، خود را درست شناختن. اگر از اينجا شروع كرديم، بنيان زندگى ما، بنيان كار ما در همه‌ى بخشها، بخصوص در بسيج، كه حالا محل بحث ماست، تقويت خواهد شد.
 
سبک زندگی بسیجی


ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 19 مهر 1393برچسب:سبک زندگی در بسيج ,ميتواند ,يك معيار ,براى خودشناسى ,باشد,سبک زندگی بسیجی, | 10:35 | نويسنده : علی معصومی |

چكيده

حوادث پر التهاب ماه‌هاي ابتدايي شكل‌گيري انقلاب اسلامي، ضرورت بسيج همگاني ملت براي دفاع از امنيت كشور در برابر ناآرامي‌هاي ايجاد شده توسط دشمنان انقلاب را ايجاد كرده بود. در اين ميان، ماجراي تسخير لانه‌ي جاسوسي توسط دانش‌جويان پيرو خط امام و آشكار شدن تبديل اين سفارتخانه به پايگاهي براي جاسوسي و توطئه‌افكني برضد نظام جمهوري اسلامي، انقلاب اسلامي را در شرايط ويژه‌ي «رويارويي مستقيم با آمريكا» قرار داد. تهديد آمريكايي‌ها براي حمله‌ي نظامي به قصد آزادي جاسوسان، دغدغه‌اي بود كه ضرورت وجود نيروي منسجم، آموزش ديده، نظامي، انقلابي و مردمي براي دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامي را بيش از گذشته، فراهم آورد. در چنين شرايطي بسيج مستضعفين به فرمان حضرت امام خميني(ره)، در 5 آذر 1358 صادر گرديد. حضرت امام در همان ايام در ديدار با جمعي از پاسداران، درباره‌ي ضرورت دفاع از كشور فرمودند:

سبک زندگی بسیجی

حوادث پر التهاب ماه‌هاي ابتدايي شكل‌گيري انقلاب اسلامي، ضرورت بسيج همگاني ملت براي دفاع از امنيت كشور در برابر ناآرامي‌هاي ايجاد شده توسط دشمنان انقلاب را ايجاد كرده بود. در اين ميان، ماجراي تسخير لانه‌ي جاسوسي توسط دانش‌جويان پيرو خط امام و آشكار شدن تبديل اين سفارتخانه به پايگاهي براي جاسوسي و توطئه‌افكني برضد نظام جمهوري اسلامي، انقلاب اسلامي را در شرايط ويژه‌ي «رويارويي مستقيم با آمريكا» قرار داد. تهديد آمريكايي‌ها براي حمله‌ي نظامي به قصد آزادي جاسوسان، دغدغه‌اي بود كه ضرورت وجود نيروي منسجم، آموزش ديده، نظامي، انقلابي و مردمي براي دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامي را بيش از گذشته، فراهم آورد. در چنين شرايطي بسيج مستضعفين به فرمان حضرت امام خميني(ره)، در 5 آذر 1358 صادر گرديد. حضرت امام در همان ايام در ديدار با جمعي از پاسداران، درباره‌ي ضرورت دفاع از كشور فرمودند:
  «مملكت اسلامى بايد همه‏اش نظامى باشد. تعليمات نظامى داشته باشد ... يك مملكت بعد از يك چند سالى بشود يك كشورى با 20 ميليون جوان كه دارد 20 ميليون تفنگ‌دار داشته باشد. 20 ميليون ارتش داشته باشد و اين يك هم چه مملكتى آسيب بردار نيست.»[1]

 



ادامه مطلب
پوستر/گناهان یک شهید 16 ساله
 
در جریان تفحص پیکر شهدا دربخشی از دفتر چه خاطرات یک شهید 16 ساله گناهان هر روز وی نوشته شده بود؛ 
 
گناهان او در یک روز عبارت بودند از: 
 
سجده نماز ظهر طولانی نبود
زیاد خندیدم، 
هنگام فوتبال شوت خوبی زدم که از خودم خوشم آمد


تاريخ : سه شنبه 27 آبان 1388برچسب:, | 20:27 | نويسنده : علی معصومی |
صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 صفحه بعد