اسلایدر

تاريخ : یک شنبه 18 آبان 1393برچسب:, | 19:23 | نويسنده : علی معصومی |

سلام

جهت دریافت پوستر در اندازه واقعی و حجم بالا اینجا کلیک کنید

و جهت دریافت پوستر در اندازه واقعی و حجم پایین اینجا کلیک کنید



تاريخ : یک شنبه 18 آبان 1393برچسب:فرهنگ,بسيج,رهبر,امام خامنه اي, | 18:58 | نويسنده : علی معصومی |

دانشگاه انتظار از 1300 سال پیش همچنان دانشجو می پذیردولی متاسفانه هنوزنتوانسته 313 نفر فارغ التحصیل داشته باشد...
شما می توانید در اولین فرصت ثبت نام نمایید....
.
.
مدارک مورد نیاز :
نماز اول وقت+ برگ تسویه حساب حق الناس +دائم الوضو بودن +قرآن خواندن + نماز شب+خوش اخلاقي و خوش برخورد+رعايت حلال و حرام+راستگويي و راستي+....
.
.
امام زمان یار می خواهند یاری چون ابوالفضل... هست همچین یاری؟؟؟
آیا امام زمانی شده ایم ؟؟ بهاری شده ایم؟؟
همه منتظرند 313 یار جمع شوند، پیدا شوند، خودشان را نشان دهند،
آیا برای اینکه خودمان هم عضو 313 نفر شویم ، کاری کرده ایم؟؟
همه می گویند 313 نفر که عددی نیست ،اما برای افرادی چون ما 313 نفر هم عدد بزرگی است ...
آقا یار میخواهند... کجایند آنهایی که آقا را صدا می زنند؟؟؟



تاريخ : یک شنبه 18 آبان 1393برچسب:انتظار,بسيج,ثبن نام,استخدامي, | 14:37 | نويسنده : علی معصومی |

شب تا صبح داد و بیداد که آقا بیا. کجا بیاد برا کی بیاد برا من و تو؟ که چی بشه؟ من و تویی که برا بچه ها مون خواستگار میاد بجای اینکه از دینش بپرسیم از مادیات و تحصیلاتش می پرسیم بیاد؟ امام زمان زمانی میاد که بفهمیم بفهمیم بفهمیم امام زمان پرادو نیست رشته تحصیلی نیست.

مگه قوم بنی اسرائیل بعد از 400 سال امام موعودشون که موسی (ع) بود نیومد؟ مگه حضرت موسی از دریا عبورشون نداد؟ مگه براشون از آسمان و زمین غذا نفرستاد؟ چی شد؟ تا 30 روز غیبتش رسید به 40 روز گوساله پرست شدن، زنای دسته جمعی کردن. باز موسی بخشید و گفت به سرزمین موعود، به زمین موعود وارد بشین اما چی شد؟ چون دلشون با موسی نبود گفتن ما نمیایم موسی خودت برو. از ترس جونشون و مادیات از ولی معصومشون حرف شنوی نداشتند و باختند و مورد نفرین خدا قرار گرفتند و بدبخت شدن.

مگه زمان پیامبر تو جنگ احد بخاطر مادیات و غنیمت پشت به ولی زمانشون نکردند؟ نتیجش چی شد؟

مگه روز غدیر حضرت رسول دست امیرالمؤمنین رو بالا نبرد؟ مگه نگفت بعد از من ولی شما علی (ع) هست؟ چی شد؟ قبول کردند اما پای انجام وظیفه که رسید دوباره تو حکمیت جا زدند.

زمان امام حسن (ع) چی شد؟ معاویه با پول همشون رو خرید و پشت به ولی زمانشون کردند.

زمان امام حسین (ع) چی شد؟ عمر بن سعد به دستور یزید برای حکومت ری مقابل امام زمانش ایستاد. نتیجش چی شد؟ همین بلاهایی که سر جهان عرب بعد از اون پیش اومد. اوضای عراق، مصر، لبنان، لیبی، فلسطین و ... مورد لعن قرار گرفتند و این شده حال و روزشون.

امام زمان پرادو و رشته تحصیلی نیست...

حالا بعد 1170 سال ما ایرانی ها اومدیم میگیم حکومت ولی معصوم میخوایم. خب خدا گفت اول آزمون بدین بعد ولی معصوم میفرستم. چرا؟ چون قبلاً بعضی ها ثابت کردن لیاقت ندارن. از تحریم و 8 سال دفاع مقدس رد شدیم رسیدیم به آزمون حکمیت. چی شد؟ کوی دانشگاه تهران، نامه جام زهر، فتنه 88 و ... خیلی پررویم نه؟ حالا انتظار داریم امام زمان رو خدا بفرسته؟ نه عزیز.

دیگه این تو بمیری ازون تو بمیری ها نیست. اول باید ثابت کنی امام زمان رو میخوای. آهای تو که ادعات میشه شیعه امام زمانی، الله وکیلی شب تاصبح که به فکر دار و ندارت هستی به فکر امام زمانت هستی؟

امام زمان رو اونایی درک کردن که 8 سال سینه سپر کردن. امام خمینی ولی معصوم نبود اما ولی فقیه بود. گفت برین خرمشهر  رو بگیرین زمینش مقدس نبود اما رفتن گرفتن. ترس از جان و خانه و مال و زندگی نداشتند. برای همین امیرالمؤمنین در جریان جنگ بر میگرده رو به خوزستان می ایسته و سلام می فرسته به رزمندگان ایرانی که هزار سال بعد قراره بیان. چرا؟ چون اون ها ولی معصوم رو ندیده براش سینه سپر می کنند و کردند. اگر امیرالمؤمنین یه گردان ازون رزمنده های که دلشون مثل آهن قرص بود داشت الان اوضاع این نمی شد.

اسرائیل برای امام زمانش اومد سرزمین موعود رو گرفت ولی توی تورات خدا گفته بود شما بدون موسی به سرزمین موعود هرگز وارد نخواهید شد و فایده ای نداره اما ما هنوز نفهمیدیم باید به زمان موعود بریم تا به امام زمانمون برسیم. غرق مادیات شدیم. نمی فهمیم. نمی فهمیم. نمی فهمیم.

وَالْعَصْرِ  إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ  یعنی چی؟ قسم به عصر (دوران ظهور ولی عصر علیه السّلام)، که انسان هم در خسران و زیان است. چی میگه خدا؟ میگه شماهم برین به زمان مقدس وگرنه بدبخت و بیچاره اید. بدبختیم که تو زمان غیبت جا موندیم. بدبختیم که بجای امام زمان به فکر پرادو و پورشه و تحصیلات و هزار کوفت و زهر مار دیگه ای هستیم. بدبختیم.

وقتی ولی فقیه ما تو صحیفه می نویسه هرکس در حکومت جمهوری اسلامی در حوزه کاری خودش نگاه آخرالزمانی نداشته باشد خائن است یعنی چی؟ یعنی توی پدر و مادری که دست یه جوون رو بخاطر مادیات رد می زنی خائنی. یعنی توی مسئولی که بجای کمک به مردم نیازمند به اون کسی که وضع مالی بهتری داره کمک میکنی خائنی. یعنی توی مدیر و رئیسی که می بینی تو جامعه فحشا زیاد شده و بی تفاوتی خائنی.

حالا هی تو دعای ندبه داد بزن أین بقیه الله؟ أین الحسن و أین الحسین؟ عرضه داری حرف ولی فقیه زمانت رو گوش بده، ولی معصوم پیشکش. عرضه داری برو به سمت زمان موعود. امام زمان خودش میاد دنبالت. قبول کنیم لاف امام زمانی بودن می زنیم. قبول کنیم.

حالا فهمیدی منظورم چیه؟ آفرین حالا شب قدر آخر رفتی دعا کنی برا ظهور امام زمانت یادت باشه از همه چیزت باید بگذری. باید قول بدی گوش به فرمان ولی فقیه زمانت باشی. اگه راست گفته باشی خدا امام زمان ولی معصومش رو میفرسته. بخدا قسم اگه نفرستاد من از هرچی کافر کافرترم.

پ,ن : این روز ها بدجور لاف زن های عاشقی رو می بینم و دلم پراست...

باکمک از : سخنرانی دکتر رائفی پور



تاريخ : پنج شنبه 17 آبان 1393برچسب:, | 13:43 | نويسنده : علی معصومی |
ثامن تم : ثبت نام در دانشگاه انتظار...

دانشگاه انتظار از 1300 سال پیش همچنان دانشجو می پذیردولی متاسفانه هنوزنتوانسته 313 نفر فارغ التحصیل داشته باشد...
شما می توانید در اولین فرصت ثبت نام نمایید....
.
.
مدارک مورد نیاز :
نماز اول وقت+ برگ تسویه حساب حق الناس +دائم الوضو بودن +قرآن خواندن + نماز شب+خوش اخلاقي و خوش برخورد+رعايت حلال و حرام+راستگويي و راستي+....
.
.
امام زمان یار می خواهند یاری چون ابوالفضل... هست همچین یاری؟؟؟
آیا امام زمانی شده ایم ؟؟ بهاری شده ایم؟؟
همه منتظرند 313 یار جمع شوند، پیدا شوند، خودشان را نشان دهند،
آیا برای اینکه خودمان هم عضو 313 نفر شویم ، کاری کرده ایم؟؟
همه می گویند 313 نفر که عددی نیست ،اما برای افرادی چون ما 313 نفر هم عدد بزرگی است ...
آقا یار میخواهند... کجایند آنهایی که آقا را صدا می زنند؟؟؟



تاريخ : پنج شنبه 16 آبان 1393برچسب:, | 13:41 | نويسنده : علی معصومی |

 

زندگی نامه

وی فرزند محمد تقی است که در خانواده ای مذهبی د ریکی از روزهای بهاری اردیبهشت 1346 ( مصادف با سوم محرم ) در شهر خون و قیام درخانه ای محقر و کوچک در محله پامنار قم چشم به جهان گشود. دوران کودکی را همراه سایر فرزندان خانواده و درکنار برادرش داوود که وی نیز سه سال بعد از شهادت محمد حسین به فوز شهادت نایل آمد، با صفا وصمیمیت ودر زیر سایه محبت و توجه پدر و مادری مهربان ، سپری کرد . درسال 1352، به مدرسه رفت وکلاس اول تا چهارم ابتدایی را با یک معلم روحانی طی کرد. سال پنجم ابتدایی واول و دوم راهنمایی را به دلیل انتقال خانواده اش به کرج در دو مدرسه دراین شهر گذراند. درهمین دوران بود که به واسطه حوادث انقلاب، روح وی نیز، مانند میلیون ها جوان و نوجوان دیگر کشور، دچار تحولات عظیمی گردید. شخصیت او با داشتن خانواده ای متدین ومذهبی و شرایط خاص شهر مقدس قم و نیز زمینه مساعد روحی به گونه ای شکل گرفت که سرشار از دین و فرهنگ غنی اسلام بود.



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 15 آبان 1393برچسب:شهد,فهميده,بسيج,بسيجي,سبك بسيجي, | 13:36 | نويسنده : علی معصومی |


به نام خدا
به جز اینکه امام حسین در عاشورا شهید شده است
عاشورا نیز در تاریخ شهید شده است.
و پیام اصلی عاشورا(عدالت) نیز فراموش شده است.
پس در هر عاشورایی دو شهید موجود است و بر هر شهیدی نوحه ای واجب.
عاشورای حسینی تسلیت..


تاريخ : پنج شنبه 15 آبان 1393برچسب:عاشورا,محرم ,تسليت,بسيج, | 13:35 | نويسنده : علی معصومی |

 

از قیام عاشورا در بعد تربیت، در حد شایسته سخن به میان نیامده و حال آن که این حرکت، نکات تربیتى قابل توجه و ماندگارى را در خود مستتر دارد. در مقاله حاضر بعضى از نکات تربیتى قریب به یک سال آخر زندگى امام حسین (ع) مورد توجه قرار گرفته است و در انتخاب گزینه ها نیز شبهات عصر، پرسش هاى روز و نیاز زمان مورد توجه جدى قرار گرفته اند.

در یک نگاه، ابعاد تربیت را مى توان به اقسام «فردى» و «جمعى» فروکاست. در این نوشتار، در بعد فردى تنها به «عزت مدارى و ذلت گریزى» عنایت شده و خواهیم دید که از نهضت عزت مدار حسینى، مى توان درس هاى عزیزانه فراوان در بعد اخلاقى گرفت. در بعد تربیت جمعى، تنها به تربیت سیاسى در نهضت کربلا عنایت شده، تا به این شبهه به صورت مستقیم و غیرمستقیم پاسخ داده شود که نمى توان هم حسینى بود و زیست و هم بر جدایى دین از سیاست حکم داد.
۱) تعریف تربیت: تربیت کلمه اى عربى و معادل Education انگلیسى است که در فارسى به «آموزش و پرورش» ترجمه مى شود. واژه تربیت از «ربو» اخذ شده است. در «المنجد» ربو گاه به معناى غذا دادن و گاه به معناى تهذیب و پاک ساختن اخلاق فرد از آلودگى ها به کار رفته است.
«راغب اصفهانى» در «مفردات»، ذیل کلمه «رب»، تربیت را حرکت تدریجى چیزى به سوى کمال تعریف نموده است.
«مرحوم دهخدا» در «لغتنامه»، تربیت را به معانى زیر آورده است: پروردن، پرورانیدن، پروردن کودک تا بالغ شود، پروردن و آموختن.
۲) از تربیت در اصطلاح تعریف واحدى وجود ندارد. از شاخصه ها و ویژگى هاى امر تربیتى آن است که گرچه «تعلیم» شرط لازم آن است اما شرط کافى نیست و از این رو آموخته ها را محقق کردن، بار آوردن، شکوفا نمودن و به ثمر نشاندن، از ممیزات امور تربیتى است.
از ویژگى هاى تربیت آن است که هر سه حوزه «جسم»، «عقل» و «قلب یا دل» آدمى را دربرگرفته و شامل مى شود. مفروض در تربیت آن است که چون نشو و نما دادن چیزى مطرح است پس متعلق تربیت باید داراى استعداد درونى بالقوه براى بالفعل شدن باشد.



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 14 آبان 1393برچسب:, | 9:58 | نويسنده : علی معصومی |

ده پاسخ به یک سوال مهم

اگر در میانه راه هستید و گاهی برای ادامه مسیر دچار تردید می شوید و اگر دوست دارید این جبهه را تقویت کنید و دوستانتان را برای انجام کار فرهنگی "مربی محور و مسجد مدار" ترغیب نمایید ، پاسخ به این سوال مهم و اساسی را حتما به خاطر بسپارید و بارها در ذهنتان مرور کنید.

اول: برخلاف بسیاری از درد های بشر "درد دین" داشتن از معدود درد هاییست که به انسان آرامش روانی و لذت معنوی می بخشد. درد دین داشتن از جمله دردهای مسری و واگیر دار است پس اگر طبق روال و در مسیر درست دنبال شود اول از همه ، اعضای خانواده را گرفتار می کند. وقتی کسی کار فرهنگی کند ، فضای خانه و خانواده او از معنویت آن نور می گیرد، هدف ها متعالی می شود ، همسر همسنگر می شود و فرزند رزمنده جبهه فرهنگی و ادامه دهنده راه پدر و مادر. هر کس بیشتر در این جبهه ثابت قدم بماند در تربیت فرزندان صالح موفق تر خواهد بود و چه بسیارند کسانی که از کم کاری در این عرصه خسارت های جبران ناپذیری دیده اند.



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 13 آبان 1393برچسب:, | 8:56 | نويسنده : علی معصومی |

«بار آوردن، مانع پروراندن است.» در «بار آوردن»، طبیعت درونی یا اساساً در نظر گرفته نمی‌شود و یا فرع بر خواسته‌ها و اهداف بیرونی (دیگران) است. اما در «پروراندن»، اصل و بنیاد مایه‌های تربیت و جهت‌گیری‌های آن از درون متربی نشأت می‌گیرد. در مفهوم اخیر مربی همچون پرورش دهنده گل، گیاهانی را مراقبت می‌کند تا از گزند آسیب‌های احتمالی برحذر بماند و به طبیعت خویش رشد کند. از اینجاست که چه بسا میان طبیعت از یکسو و هدف‌های از پیش تعیین شده بزرگسال (فرهنگ و محیط) از سوی دیگر، ناسازگاری‌هایی نمایان می‌شود و کار آموزش و پرورش به صورت ستیز دائمی با طبیعت متربی در می‌آید.

پروراندن یعنی فراهم آوردن زمینه برای نمایاندن توانایی‌هایی که بر اساس فعالیت آزاد پرورش‌یابنده شکل می‌گیرد. اما بارآوردن شکل‌دادن طبیعت متربی بر اساس قالب‌ها و هدف‌های بیرونی و ساختگی است. در بارآوردن هدف از تربیت «رام کردن»، «اهلی ساختن» و «دست‌پرورده‌سازی» متربی است ولی در «پروراندن»، آزاد ساختن است.



تاريخ : دو شنبه 12 آبان 1393برچسب:سبك بسيجي,بسيج,تربيت,نوعغ تربيت, | 15:44 | نويسنده : علی معصومی |

دانلود نوحه و مداحی محمود کریمی محرم 93   ثارالله الهادی   دهه اول

 

دانلود نوحه و مداحی کریمی محرم 93

| هیات ثارالله مسجد امام الهادی (ع) – دهه اول |

| نوحه هفتم محرم اضافه شد … |

 

ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری آقا اباعبدالله الحسین و ماه محرم به تمامی‌‌ کاربران عزیز، مجموعه نوحه و مداحی از حاج محمود کریمی مداح اهل بیت که در شب های محرم 93 که در هیات ثارالله مسجد امام الهادی (ع) برگزار شده رو برای شما عزیزان آماده دانلود کردیم. شما هم اکنون می‌توانید مجموعه جدید نوحه و مداحی محمود کریمی محرم 93 از سایت سبك زندگي بسيج دریافت نمایید.

 



ادامه مطلب
سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه. دیروز، پنج‌شنبه جمعیت انبوهی آمدند و نماز را بر پیکر آیت‌الله مهدوی کنی پشت سر رهبر معظم انقلاب اقامه کردند. نشریه «فتح» بین نمازگزاران توزیع شد که به مناسبت ارتحال آیت‌الله مهدوی کنی تهیه شده بود و با مصاحبه‌ها و یادداشت‌هایی از استادان و دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام از دهه 60 تاکنون و مطالب مرتبط با حاجی مهدوی به نحو شایسته‌ای طراحی شده بود. 1-528x2661 خبر انتشار در بسیجی‌سو دریافت PDF نشریه سوال این‌جاست که تهیه چنین ویژه‌نامه‌ای را علی القاعده چه کسی باید انجام بدهد؟ معاونت اداری مالی دانشگاه؟ مسلما خیر! معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی؟ خیر! معاونت پژوهشی؟ از جهت تأمین محتوا، خوب می‌بود اقدامی می‌کردند. معاونت دانشجویی و فرهنگی؟ چرا که نه؟! مثلا اداره کل فرهنگی و اداره‌های زیرمجموعه‌اش توان قابل توجهی دارند. تشکل‌هایی که زیر این اداره به دنیا می‌آیند و کمی بعد از هم می‌پاشند، هم گزینه مناسبی هستند. بازوهای اجرایی دانشجویی این مجموعه چرا به کار نیفتاد؟ اداره کل روابط عمومی و بین‌المللی هم گزینه مناسبی است. این اداره هم از توان کارمندی و دانشجویی قابل ملاحظه‌ای برخوردار است و اصولا مدیریت تصویر دانشگاه با این اداره است. جا نداشت نشریه پیام صادق، ویژه‌نامه آیت‌الله مهدوی کنی، آن هم پس از پنج ماه آماده گردد؟ خدمات و سوابق آن عالم بزرگ، جمع‌آوری گردد؟ همیشه این بسیج است که کارهای رو زمین مانده انقلاب اسلامی را بر می‌دارد. چرا که بسیجیان طبق تفکر بسیجی، خودشان را وقف انقلاب اسلامی و نیازهای آن کرده‌اند. جا دارد از بچه‌هایی که ویژه‌نامه ارتحال آیت‌الله مهدوی را تهیه کردند و همه یادداشت‌ها و مصاحبه‌های آن جدید بود و پس از ارتحال انجام شده بود، تشکر کنم. حالا تو بسیج هم جالبه که چه کسی این کار را انجام داده است! روابط عمومی بسیج؟ واحد فرهنگی؟ واحد نشر؟ واحد جهاد علمی؟ بله، واحد پژوهشی بسیج. بسیج علمی فرهنگ و ارتباطات. این‌جوریاست. کار رو زمین مانده باید برداشت. من خوشحالم امروز، بچه‌های فرهنگ و ارتباطات در عرصه‌های گوناگون، بسیجی‌تر از سایر رشته‌ها و بخش‌های دانشگاه هستند.

صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 ... 10 صفحه بعد